Workshop Striptekenen voor volwassenen

beest 9 kopiekopieSpeciaal voor volwassenen is er op zondag 23 oktober (14.30 en 16.30 uur) in de bibliotheek aan het Stadsplein de workshop striptekenen. Daar wordt onder begeleiding van vormgever en kunstenaar Rogier Polman uitgelegd hoe men een eigen strip maakt.

Aan bod komen stripthema’s als: karakters, synopsis, vormvereenvoudiging en tekst- en beeldopbouw. Een verhaal vertellen dat getekend wordt met potlood. Aan ‘t eind ligt er een uitgewerkte versie klaar, die thuis eventueel nog ingekleurd kan worden. Kunnen tekenen is geen vereiste, het is voor iedereen die het leuk vindt!

Rogier Polman is vormgever en eigenaar van ontwerpbureau ‘Hijgend Zeepaard Design’. Hij ontwerpt boeken, affiches, brochures, belettering en nog veel meer.

Polman voert grote educatieve kunstprojecten uit en geeft les. Ook schrijft hij verhalen en maakt vrij werk in de vorm van getekende archieven. Voor tentoonstellingen worden van de tekeningen prints gemaakt.

 

Om alle deelnemers optimaal te kunnen begeleiden is het maximum voor deze workshop 12 personen. Deelname kost €15 en voor bibliotheekpashouders €12,50. Hier gaat in de voorverkoopkorting nog €1 van af. Kaarten zijn te verkrijgen in een van de Amstelland Bibliotheken of via www.debibliotheekamstelland.nl

 

Lees ook:Workshop striptekenen voor kinderen
Lees ook:Sander Heijne over historie app in bieb
Lees ook:Informatiemiddag in Pluspunt over vallen
Lees ook:Diensten Ruil Dag bij Volksuniversiteit
Lees ook:Workshop over modebloggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.