‘Vreemde vogels’ theater in bieb

141114 Theatercollege Vreemde vogels‘Vreemde vogels’ is het nieuwe theatercollege van Bureau Leesgierig en op donderdag 20 november (20.15 tot 22.00 uur) te zien in de bibliotheek aan het Stadsplein Neerlandicus Rutger Martens en filosoof Walter Breukers werpen een nieuw licht op de grote thema’s uit het Nederland Leest boek ‘Een vlucht regenwulpen’ van Maarten ’t Hart. Liefde, eenzaamheid, muziek, religie, zingeving en natuur komen allemaal voorbij.

 Met behulp van sketch, video’s, voordracht en dialoog brengen de ‘Vreemde vogels’ de thema’s op humoristische én verdiepende wijze tot leven.

Rutger Martens (1980) is neerlandicus en sinds 2007 freelance werkzaam als interviewer en lezinggever. Hij presenteert op literaire festivals, zoals de Uitmarkt en Manuscripta, en schrijft voor website 8Weekly. Ook is hij de vaste interviewer tijdens het Literair Café in bibliotheek De Boekenberg in Spijkenisse.

Walter Breukers (1985) is filosoof en biomedisch wetenschapper. Tot voor kort was hij als docent werkzaam aan de Radboud Universiteit en de VU Amsterdam. Bovendien werkt hij als beeldend kunstenaar bij kunstenaarsduo Breukers&Godrie. Toegangsprijs is € 12,50 en voor pashouders € 10.  Voorverkoopkorting is € 1. Kaarten zijn te bestellen op www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland bibliotheken.

Lees ook:Avond over Bomans in bibliotheek
Lees ook:‘Literaire ontdekking’ in de bieb
Lees ook:Lezingen en expositie in bieb over heemparken in boek
Lees ook:Verhaal achter de heemparken bij de bieb
Lees ook:Boekenbon voor voor wie bieblid wordt in Boekenweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.