Boekenbon voor voor wie bieblid wordt in Boekenweek

Wie tijdens de Nationale Boekenweek – van 16 tot en 24 maart –  lid wordt van Bibliotheek Amstelland krijgt een boekenbon van vijf euro plus een voucher voor het Boekenweekgeschenk, geschreven door Kees van Kooten. Dat doet ook dienst als vervoersbewijs voor een dagje vrij reizen met de trein op 24 maart. Wie al lid was, krijt ook een cadeau: de bundel met de titel van het thema van de boekenweek: ‘Gouden tijden, zwarte bladzijden’. Schrijvers, televisiepersoonlijkheden, artiesten en andere coryfeeën schreven over de mooie en minder prettige herinneringen uit hun leven. Volgens de bieb is het bij voorbaat een collectors item, met nog nooit gepubliceerde feiten over onze bekende landgenoten.

Bibliotheekleden kunnen ook zelf een persoonlijk, of biografisch verhaal, gekoppeld aan het thema ‘Gouden tijden, zwarte bladzijden’ insturen voor de schrijfwedstrijd. Uit alle inzendingen kiest Abdelkader Benali vijfentwintig verhalen die samen als e-book worden uitgebracht. Insturen kan tot en met zondag 7 april via www.dewebschrijvers.nl. Daar staat ook alle informatie over de wedstrijd.
Tijdens de Boekenweek haalt de Bibliotheek Amstelland i.s.m. KCA en Boekhuis Aalsmeer schrijver Tommy Wieringa (Joe Speedboot) zaterdag 16 maart naar de Oude Veiling in Aalsmeer. Op 19 maart organiseert de bieb i.s.m. Libris Venstra ‘Proza van Nu!’ in de bibliotheek aan het Stadsplein. Vier auteurs en een interviewer verzorgen het programma. Kaarten voor de activiteiten: www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de filialen.

Lees ook:Veel extra’s voor pashouders van bieb in boekenweek
Lees ook:Bieb komt met eigen Boekenweekgeschenk
Lees ook:Exclusief boekenweekgeschenk voor nieuwe leden bieb
Lees ook:Bieb pakt uit in Boekenweek
Lees ook:Cadeaus voor nieuwe leden bibliotheek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.