Bieb komt met eigen Boekenweekgeschenk

Ledencadeau2014Tijdens de Nationale Boekenweek, van 8 tot en met 16 maart,  ligt er voor leden van de bibliotheek een cadeautje klaar: de Boekenweekbundel. Met de leukste, spannendste of meest ontroerende reisverhalen van bekende reisprogramma presentatoren, zoals Floortje Dessing, Adriaan van Dis, Redmond O’Hanlon en Erica Terpstra.

 Het thema van de Boekenweek is dit jaar ‘Ondertussen ergens anders’.Tijdens de Boekenweek haalt de Bibliotheek Amstelland i.s.m. KCA en Boekhuis Aalsmeer Nederlands bekendste reisboekenschrijfster Carolijn Visser vrijdag (7 maart) naar de Oude Veiling om Aalsmeer. Op 13 maart organiseert Bureauboeiend een virtuele reis van twee uur in de bibliotheek aan het Stadsplein: Kunstgeschiedenis in New York.

Als afsluiting van de Boekenweek komt Tom Lanoye op 16 maart daarheen. Onder de noemer Literaire zondagochtend neemt hij de bezoekers mee in zijn nieuwste roman Gelukkige slaven. Een drankje in de pauze en iets lekker zijn bij de prijs inbegrepen. Kaarten voor de diverse activiteiten: www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de bibliotheken.

Lees ook:Exclusief boekenweekgeschenk voor nieuwe leden bieb
Lees ook:Cadeaus voor nieuwe leden bibliotheek
Lees ook:Boekenbon voor voor wie bieblid wordt in Boekenweek
Lees ook:Veel extra’s voor pashouders van bieb in boekenweek
Lees ook:Bieb pakt uit in Boekenweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.