Expositie ‘Foto: Piek’ in schouwburg

 

Linda van Dyck en Renee Fokker. Foto: Piek

Linda van Dyck en Renee Fokker. Foto: Piek

Annemieke Kock, beter bekend onder artiestennaam Piek, maakte voor meer dan vijftig producties van Hummelinck Stuurman Theaterbureau de publiciteitsfoto’s. Een selectie van 10 van haar mooiste foto’s is nu te zien in Schouwburg Amstelveen.

In 1993, na het afronden van haar studie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, werd Piek de eerste vaste assistent op haar voormalige stageplaats in dienst van Erwin Olaf.

Na vijf jaar was de tijd gekomen om actiever aan haar eigen carrière als fotograaf te werken. Zo fotografeerde ze voor het Volkskrant Magazine, De Nieuwe Revu, het NRC M, sQueeze en vele andere tijdschriften. Al 12,5 jaar is Piek de vaste fotografe voor Hummelinck Stuurman Theaterbureau producties. De expositie ‘Foto:Piek’ was eerder te zien in theatercafé De Smoeshaan

Een selectie van 10 foto’s uit ‘Foto: Piek’  is nu te zien in  Schouwburg Amstelveen. De foto’s en het bijbehorende boek zijn ook te koop via de schouwburg. De foto-expositie ‘Back Stage’ van World Press Photo winnares Carla Kogelman is daar ook nog tot het einde van het jaar te bezichtigen.

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Foto-expositie Anneke Hilhorst in schouwburg
Lees ook:Foto-expositie ‘Back Stage’ geopend in Schouwburg
Lees ook:Foto-expositie Patricia Steur in schouwburg
Lees ook:Schrijfwedstrijd voor einde voorstelling
Lees ook:Foto-expositie Nederlands Dans Theater in Schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.