Schrijfwedstrijd voor einde voorstelling

Woensdag 6 april staat de voorstelling ‘Hartstocht, een thriller’ in Schouwburg Amstelveen. Met een schrijfwedstrijd nodigt Hummelinck Stuurman Theaterbureau het publiek uit zelf een einde te bedenken voor deze spannende relatiethriller. Winnaars krijgen een schrijfworkshop én maken bovendien kans op een VIP-arrangement.

Via www.schouwburgamstelveen.nl zijn de eerste twee scenes van de thriller te lezen. Het vervolg schrijft het publiek. Inzendingen moeten vóór 1 oktober naar [email protected]worden gestuurd. Er worden 20 winnaars geselecteerd. Zij krijgen een unieke schrijfworkshop aangeboden door Koos Terpstra en Nhung Dam, schrijvers van ‘Hartstocht, een thriller’. De beste inzending beloond met een VIP-arrangement voor twee personen voor de première van het stuk, op vrijdag 19 februari 2016 in de Leidse Schouwburg.

Het stuk gaat over een afgelegen landhuis, gegoede burgerij, jaloezie, wraak en een moord die gepleegd gaat worden. Dat zijn de ingrediënten. Detwee auteurs lieten zich inspireren door de suspense van Alfred Hitchcock, het schurende uit Who’s afraid of Virginia Woolf? en de erotiek van Les Liaisons Dangereuses. Daarmee hadden ze voldoende buskruit voor een bloedstollende voorstelling. Het publiek wordt de emotionele wereld van de vier personages ingetrokken op een stormachtige avond. De verwikkelingen zetten de toeschouwers telkens op het verkeerde been en de ontknoping is ronduit verrassend.

Voordat het publiek de  theaterzaal ingaat, wordt het al ondergedompeld in de sfeer van passie, spanning, vreemdgaan en vriendschap. En na afloop wordt dit gevoel nog even vastgehouden…Voor meer informatie over de schrijfwedstrijd en het bestellen van entreebewijzen gaat u naar www.schouwburgamstelveen.nl.

 

Lees ook:Cabaretier vraagt Amstelveners input voor voorstelling
Lees ook:Drie prijswinnaars bij Libris Venstra
Lees ook:Extra voorstelling schouwburg: Claudia de Breij
Lees ook:Thriller leren schrijven bij de bieb
Lees ook:Weer aanstormend talent op ‘open podium’ in Schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.