Thrillermiddag met misdaadauteurs

Het Amstelveense schrijversduo Tupla M. (Wendela de Vos en Atie Vogelenzang) en schrijfster Martine Kamphuis organiseren tijdens de start van de Maand van het Spannende boek, zondag 1 juni, in bibliotheek Stadsplein een spannende middag voor alle thrillerboek fans. Die begint om 14.00 uur. Iedereen kan er bij zijn, reserveren is niet nodig. Toegang is gratis.

In de Thrillerpitch kunnen deelnemers in één minuut het aller spannendste fragment voorlezen uit hun favoriete Nederlandse thriller en in één minuut uitleggen  waarom dit het beste en spannendste boek is. Daarna is er een thrillerquiz. Aan de hand van foto’s, illustraties en praktijkvoorbeelden worden de vragen gesteld. De winnaar krijgt een mooi boekenpakket van Nederlandse thrillers. De middag wordt afgesloten met een korte film over een (niet zo) Perfecte Moord.

De schrijvers Wendela de Vos en Atie Vogelenzang wonen en werken al jaren in Amstelveen. Samen schrijven zij spannende verhalen onder de naam Tupla M. Martine Kamphuis debuteerde in 2006 met Vrij, een psychologische thriller voor volwassenen. Het volgende jaar verscheen haar eerste verhaal voor kinderen. In 2011 werd het schrijven voor kinderen en voor volwassenen bij elkaar gebracht en verscheen Martine’s eerste Young Adult thriller, Zwemmen.

Na afloop van het programma in de bibliotheek zijn de schrijvers in Boekhandel Libris Venstra aanwezig. Daar zullen zij vragen beantwoorden, leesadviezen geven en kun je met ze praten over de Nederlandse misdaadliteratuur.

Zondag 1 juni, 14.00 – 15.00 uur, bibliotheek Stadsplein. Toegang gratis, reserveren niet nodig.

Lees ook:Kinderen leren spannend schrijven van Mina Witteman
Lees ook:Thriller leren schrijven bij de bieb
Lees ook:Schrijversduo Tupla M. bij Venstra met nieuwe thriller
Lees ook:Wetenschappelijke show in bieb
Lees ook:‘Literaire ontdekking’ in de bieb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.