Thriller leren schrijven bij de bieb

Scenarioschrijfster Hetty Kleinloog komt weer langs bij Bibliotheek Amstelland om mensen te leren hoe zijn schrijven moeten. Deze keer gaat het om het schrijver van een thriller, wegens de Spannende Boeken weken, die er aan komen. De Workshop Thriller schrijven is op donderdag 8 juni van 19.30uur tot 22.00 uur in bibliotheek Uithoorn. Prijs: €15 en voor bibliotheekpashouders: €10.

De begrippen ‘red herring’ of ‘tikkende klok’ hebben na deze workshop geen geheimen meer voor de deelnemers, zegt de bieb. Onderwerpen als spanning opbouwen en overtuigende personages met geloofwaardige motieven creëren staan ook op de agenda.

Wie de smaak te pakken heeft kan meedoen aan de schrijfwedstrijd van het Algemeen Dagblad, door een spannend vakantieverhaal van maximaal 1000 woorden te schrijven en deze in te sturen. Dat kan van 9 tot 25 juni. Zie www.spannendeboekenweken.nl/in-de-bibliotheek/ voor meer informatie over de wedstrijd. De winnaar krijgt o.a. een meet-and-greet met thrilllerauteur Simon de Waal én een mini-masterclass thrillerschrijven van de meester.

 

Lees ook:Workshop Zeer Kort Verhaal schrijven
Lees ook:Schrijfwedstrijd voor einde voorstelling
Lees ook:Cursus schrijven voor kinderen
Lees ook:Thrillermiddag met misdaadauteurs
Lees ook:Deborah Klaassen geeft workshop over schrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.