Vituele boekenkast te downloaden bij VakantieBieb

flyer_vakantiebieb_banner-300x336[1]Met de zogenoemde kersteditie van de VakantieBieb steklt de Bibliotheek zowel leden als niet-leden van 9 december tot 25 januari in staat een selectie e-books te lezen. Dat kan met de te downloaden app VakantieBieb. Deze applicatie stelt elke vakantie een selectie populaire e-books voor, die niet op een tablet of smartphone zijn te laden.

De extralange Kersteditie omvat volgens de bieb ‘pareltjes voor jong en oud’. Voor volwassenen tipt de Bibliotheek in het bijzonder de inspirerende biografie Moscow Times van Dido Michielsen, de thriller De zwarte doos van Michael Connelly en de roman De Wertheims van Silvia Tennebaum. Ook ontbreken toppers als  Arthur Japin, Maarten ’t Hart, Remco Campert, Jan Siebelink, Gerrit Krol, Tomas Lieske en Thomas Roosenboom niet.

Voor de jeugd pakt de Bibliotheek onder meer uit met ‘De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine’, het spannende boek van Ransom Riggs dat binnenkort wordt verfilmd, en met ‘Gladiator 1, vechten voor vrijheid’ van Simon Scarrow. De VakantieBieb-app is gratis verkrijgbaar via de App Store en de Google Play Store. Na eenmalige registratie is downloaden kinderspel. De gekozen boeken verschijnen van dat moment af in de virtuele boekenkast. Zij zijn zonder internetverbinding te lezen tot 25 januari 2014.

 

Lees ook:VakantieBieb gaat weer open
Lees ook:VakantieBieb-app nu vroeger
Lees ook:Ruim assortiment ‘vakantie bieb’
Lees ook:VakantieBieb-app weer beschikbaar met e-books
Lees ook:Gratis ‘VakantieBieb’ online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.