ZAAI coaching starters van start

Oproep-aanmelden-ZAAI-AmstelveenOp 8 januari gaat het nieuwe ZAAI Amstelveen coachtraject van start. ZAAI biedt startende ondernemers coaching waarmee zij zich zakelijk én persoonlijk ontwikkelen om succesvol te ondernemen. Dit zes maanden durende traject  bestaat uit masterclasses, inspiratiesafari’s, intervisie en individuele coaching. Volgens de gemeente is het dé manier om een professioneel netwerk in Amstelveen op te bouwen.

Maaike Veeningen, wethouder Economische Zaken: “Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. Ze brengen vernieuwing. Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang dat ondernemers met elkaar in verbinding komen en elkaar weten te vinden en inspireren. Daarom willen we startende bedrijven ondersteunen.”

ZAAI is een initiatief van de gemeente Amstelveen, Ondernemersvereniging Amstelveen en de Rabobank Amstel en Vecht. Meer informatie over ZAAI en wijze van aanmelden kunt u vinden op www.zaaiamstelveen.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen via [email protected].

 

 

 

Lees ook:Netwerk voor startende ondernemers start weer
Lees ook:Bijeenkomst startende ondernemers in Raadhuis
Lees ook:Start netwerk startende ondernemers
Lees ook:Programma voor startende ondernemers start weer
Lees ook:ZAAI evenement voor ondernemers

Eén reactie op “ZAAI coaching starters van start

  1. Rotary-vriendje

    Hé coaching. Jij wilt gecoacht worden? Wij bieden jou een professioneel coachingstraject aan. Wat dacht je daarvan. Wat wil je ondernemen? O maar daar weten wij niet veel vanaf? Geeft niet. Wij gaan jou coachen om de juiste info te vinden.
    Oh, je zoekt bedrijfsruimte? Ai ai ai dat is niet onze specialiteit. Maar wij gaan jou coachen om de juiste mensen te vinden. Inhoudelijke kennis over ICT. Ai ai ai not our business, maar wij koppelen jou aan de beste ICT-ers.

    Wat wij wel doen? Hé, hé, hé, wij doen helemaal NIETS. Wat dacht je daarvan? Vind je het niet verfrissend? Helemaal niets. Nou ja, een rekening sturen. Dat gaat perfect. Daar worden wij bij gecoacht.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.