Bijeenkomst startende ondernemers in Raadhuis

Eigen bedrijf starten Kom naar de startersbijeekomstOnder het motto ‘Ondernemen, iets u?’ houden gemeente en de Kamer van koophandel Amsterdam een gratis oriëntatieavond voor starters op woensdag 26 juni (19.00 uur tot 22.00 uur) in het Raadhuis. Een oriëntatieavond voor wie er wel eens over heeft gedacht voor zichzelf te beginnen, wil weten hoe hij dat moet aanpakken en welke stappen ervoor nodig zijn. Het programma bevat het 10-stappenplan voor zelfstandig ondernemen: van het in kaart brengen van ondernemerskwaliteiten, via een marktverkenning en het afdekken van risico’s, naar de daadwerkelijke start van een bedrijf.

Na een paneldiscussie met specialisten en ondernemers staan op de informatiemarkt medewerkers van de Belastingdienst, de gemeente en KvK Amsterdam, diverse ondernemersverenigingen en het UWV Werkbedrijf klaar voor een persoonlijk gesprek.

De avond wordt afsloten met een netwerkborrel. Volgens wethouder Economische Zaken Jan-Willem Groot (CDA) zijn startende ondernemers van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. De gemeente wil starters helpen met het opstarten van hun bedrijf, zegt hij.  “Zo kunnen zij via de site van de gemeente een afspraak maken met een  medewerker van Balie Bedrijven. Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang dat ondernemers met elkaar in verbinding komen en elkaar weten te vinden en inspireren.”

Aanmelden voor de bijeenkomst: www.kvk.nl/ietsvoormij. De KvK is gevestigd aan de De Ruyterkade 5, 1013AA T 020 531 4429.

 

Lees ook:ZAAI coaching starters van start
Lees ook:Programma voor startende ondernemers start weer
Lees ook:Gemeente helpt startende ondernemers netwerken
Lees ook:Ontbijt voor startende ondernemers bij Rabobank
Lees ook:Netwerken op raadhuis voor startende ondernemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.