Netwerk voor startende ondernemers start weer

Vlnr: Maarten Kruger, Carmen Strijk, Maaike Veeningen, Haydée op ‘t Veld, Anja de Die, Darshan van Egmond.

In het Amstelveen College aan de Sportlaan 27 opent wethouder Maaike Veeningen van Economische Zaken (D66) dinsdag 19 april (16.30 uur) het vierde zogenoemde ‘netwerkevent’ van ZAAI voor startende ondernemers in Amstelveen en Aalsmeer. Ook investeerders en overige geïnteresseerden zijn welkom. Het is een initiatief van de gemeente Amstelveen, nu in samenwerking met Aalsmeer, Ondernemersvereniging Amstelveen, Rabobank Amstel en Vecht en Anja de Die van INZICHT-IN-ZICHT Coaching en Training.

ZAAI Amstelveen 2016 is een programma om lokale startende ondernemers te ondersteunen door netwerkevents, coaching en masterclasses. Bij de start voor de nieuwe ronde maken de aanwezigen kennis met ZAAI-initiatiefnemer Haydée op ’t Veld (Gemeente Amstelveen) en coach en projectmanager van ZAAI 2016 Anja de Die.

Keynote speaker Thomas Slabbers vertelt hoe zijn start-up MySocialDatabase in 2,5 jaar tijd nummer 1 in Twitter-targeting en partner van Twitter is geworden. Tot slot is er gelegenheid tot netwerken.

ZAAI Amstelveen bestaat ook uit een coachtraject voor startende ondernemers uit Amstelveen en Aalsmeer. Zij kunnen zich nog tot en met 25 april daarvoor aanmelden. Maximaal 20 ondernemers worden geselecteerd voor een traject van professionele coaching, masterclasses en netwerkevents. Aanmelden kan op www.zaaiamstelveen.nl.

 

 

Lees ook:Start netwerk startende ondernemers
Lees ook:ZAAI coaching starters van start
Lees ook:Coaching voor startende ondernemers
Lees ook:Programma voor startende ondernemers start weer
Lees ook:Gemeente helpt startende ondernemers netwerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.