Vestiging Aagora AV naar CROP Hoofddorp

Beeldmerk CROP FCDe Amstelveense vestiging van Aagora Accountants & Adviseurs verhuist per 1 oktober naar Hoofddorp. Dat is het gevolg van samenwerking met accountant- en adviesorganisatie CROP. Per 1 januari gaat de Amstelveense vestiging van Aagora verder onder de vlag van CROP. Het samengaan creëert een accountants- en adviesorganisatie met meer slagkracht, zonder oog te verliezen voor de lokale ondernemer, zegt het bedrijf.

De samenwerking is in lijn met de ambities van CROP autonoom te groeien met eigen, vestigingen in lokale Nederlandse markten. De organisatie wil zich bovendien verder specialiseren en groeien in verschillende vormen van dienstverlening. CROP integreert de Amstelveense vestiging van Aagora en voegt die toe aan CROP registeraccountants en belastingadviseurs in locatie Hoofddorp. Het team daar groeit daardoor van dertien naar veertig medewerkers. CROP telt in totaal circa 250 medewerkers. Ton van Deijl, fiscale partner CROP: “Hoogstaande kwalitatieve dienstverlening op lokaal niveau heeft onze prioriteit. Onze mensen weten wat er speelt in de regio en kennen de ondernemers van haver tot gort. Zo zijn we in staat onze klanten in hun persoonlijke situatie te helpen en adviseren. Onze nieuwe collega’s van AAGORA hebben diezelfde ambities.”

De vestigingen van AAGORA in Hoofddorp en Wormerveer blijven zelfstandig voortbestaan. Wel gaan zij nauw met CROP samenwerken. Zo kan AAGORA waar nodig een beroep doen op de specialistische kennis van CROP. Van Deijl: ‘Met het samengaan van vestiging Amstelveen en CROP profiteren beide partijen maximaal. CROP en AAGORA vinden elkaar in de aandacht voor de regio en het maatwerk. Het is alleen maar logisch dat we elkaar als organisaties in de toekomst ook zullen blijven opzoeken.’

Krachten bundelen

Na de officiële samenvoeging wordt Robert Engels, momenteel vennoot van AAGORA Amstelveen, partner binnen CROP. Engels: “Dankzij deze samenwerking profiteren we nu van de slagkracht van een grotere organisatie zonder dat we onze identiteit als lokale partij verliezen. Als relatief kleinere speler in de markt zijn we niet immuun voor ontwikkelingen in de sector. Door onze krachten met CROP te bundelen kunnen we bijvoorbeeld de toenemende kwaliteitseisen beter waarborgen. Ik en meerdere collega’s kennen CROP al jaren en weten dat CROP zowel qua cultuur als professionaliteit de uitgelezen partner is om deze slag mee te maken.”

CROP is werkzaam in accountancy, belastingadvies en bedrijfsjuridisch advies. Daarnaast houdt net bedrijf zich bezig met het verzorgen van corporate finance en HR advies. Vanuit vijf vestigingen bedient de organisatie klanten vanuit meerdere regio’s. CROP zegt te streven naar een combinatie van een goede lokale positie met de juiste uitstraling in specialismen.

 

Lees ook:‘Bibliotheek Middenhoven sluit om kwaliteit te behouden’
Lees ook:Winkel Zorg & Zekerheid dicht
Lees ook:Ook raad Aalsmeer akkoord met ambtelijke fusie
Lees ook:Bieb in Middenhoven dicht voor verbouwing
Lees ook:Nieuw kantoor Stadsplein concept voor heel ING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.