Informatieavond over ondernemen met social media bij ING

In het ING kantoor aan het Stadsplein wordt volgende week dinsdag (24 mei) een financiële informatie avond – van 19.00 tot 21.30 uur – gehouden over ‘Ondernemen en social media’. Deze bijeenkomst, georganiseerd door ING Ondernemerssupport, een online netwerk, is bedoeld voor ondernemers die zich willen laten inspireren over de mogelijkheden van social media.  Twitter, Linkedin en Facebook zijn populair. Veel ondernemers willen er mee aan de slag maar weten niet hoe ze social media kunnen inzetten voor hun bedrijf. ING geeft tijdens de infoavond inzicht in de mogelijkheden en ondernemers kunnen ervaringen met elkaar delen. Zij krijgen praktische tips over bijvoorbeeld vergroting van hun naamsbekendheid en new business genereren.“We willen ondernemers inspireren,” zegt ING-directielid Ruud van Dusschoten. “Het is niet de bedoeling voor iedere ondernemer een social media strategie op te zetten,  maar we kunnen wel een helpende hand bieden bij de ontwikkeling ervan. Door slim om te gaan met social media kan een ondernemer klanten werven, zichtbaarheid vergroten en kosten verlagen.” ING Ondernemerssupport is een (online) netwerk voor en door ondernemers.

Voor meer informatie: http://www.ing.nl/zakelijk/financiele-informatie-avonden/ondernemen-en-social-media/

Lees ook:Social Media bootcamp ondernemers & baanlozen
Lees ook:Seminar sociale media van OA
Lees ook:Training in zich profileren via social media
Lees ook:Amstelveense ondernemers bij Canon in de leer
Lees ook:Bijeenkomst voor ondernemers over social media

2 reacties op “Informatieavond over ondernemen met social media bij ING

  1. Tessa Diependaal

    Goed om te lezen dat ING een informatieavond geeft over het inzetten en gebruiken van social media. Voor ons eigen bedrijf http://www.internetmonitoring.nl maken wij vooral gebruik van Twitter en LinkedIN. Twee verschillende mediums. Voor LinkedIN hebben wij een groep gemaakt iMonitoring om te discussiëren over social media en online media monitoring. Twitter gebruiken wij om actief te reageren op bedrijven en personen die op zoek zijn naar een online monitoring bedrijf. Ook gebruiken wij ons Twitteraccount @iMonitoring om onze volgers op de hoogte te houden van onze dagelijkse activiteiten.

      /   Beantwoorden  / 
  2. vanamstel

    Houden ze ook een informatieavond over zakkenvullen, verzorgd door dhr. Hommen?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.