Bijeenkomst voor ondernemers over social media

Ongeveer tachtig startende ondernemers kwamen maandagavond naar het raadhuis. Daar werd de zoveelste netwerkbijeenkomst gehouden voor ondernemers. Het ging deze keer over social media.  Deelnemers kregen tips en adviezen aangereikt door internetdeskundige Sigrid van der Hoeven en konden hun LinkedIn profiel ter plekke verbeteren. Ook konden zij meteen hun portretfoto laten maken voor hun LinkedIn pagina. Social Media wordt bij zaken doen een steeds belangrijker acquisitie-instrument. De bijeenkomsten worden geregeld georganiseerd door gemeente, Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) en de Kamer van Koophandel Amsterdam.

Lees ook:Social Media bootcamp ondernemers & baanlozen
Lees ook:Informatieavond over ondernemen met social media bij ING
Lees ook:Training in zich profileren via social media
Lees ook:Amstelveense ondernemers bij Canon in de leer
Lees ook:Seminar sociale media van OA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.