Ondernemersvereniging blij met start bedrijvenspreekuur van B en W

In de hoop de relatie met het bedrijfsleven te versterken starten B en W op 16 januari met een maandelijks spreekuur voor ondernemers. Het wordt gehouden door de burgemeester en / of wethouder Jan-Willem Groot (economische zaken) en is bedoeld als aanvulling op de maandelijkse bedrijfsbezoeken van het college. 'Een hoopvol begin van 2007,' reageert de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA), die al jarenlang voor een dergelijk spreekuur pleit.

 

Het heeft volgens de OA allemaal wel veel te lang geduurd. Maar dat het er nu alsnog komt, is volgens de ondernemersvereniging 'een duidelijke blijk dat het college de belangrijke rol van het bedrijfsleven erkent en waar mogelijk problemen wil voorkomen of oplossen en meedenken.' De OA zegt te hopen dat ondernemers het spreekuur snel weten te vinden.

Het college zegt het ondernemersklimaat in de gemeente te willen verbeteren en tegelijk de trends en ontwikkelingen binnen ondernemend Amstelveen te ontdekken. Iedere ondernemer krijgt een kwartier of een half uur, afhankelijk van het aantal aanmeldingen voor een spreekuur. Bij het gesprek is altijd één van de drie accountmanagers van economische zaken aanwezig. Het spreekuur vindt plaats op iedere tweede of derde dinsdag van de maand van 16:00 tot 17:00 uur. Ondernemers kunnen zich aanmelden via het bestuurssecretariaat, tel.: (020) 540 49 11, e-mail [email protected].

 

Lees ook:Lijsttrekkersdebat over politiek en bedrijfsleven
Lees ook:Amstelveense ondernemers bij Canon in de leer
Lees ook:Netwerken op raadhuis voor startende ondernemers
Lees ook:VVD blij met B&W-voornemen horeca in Bajes
Lees ook:Gemeente belooft opnieuw vermindering van regeltjes

3 reacties op “Ondernemersvereniging blij met start bedrijvenspreekuur van B en W

  1. j

    nu nog voor de andere burgers, vele plaatsen hebben al een burgemeesterspreekuur , ze zijn er toch voor de burgers???

      /   Beantwoorden  / 
  2. Hans van der Liet

    U wordt op uw wenken bediend: de leden van het college van burgemeester & wethouders hebben elke week spreekuur. Iedere Amstelvener die iets op haar of zijn hart heeft over Amstelveen, de wijk, de straat waarin hij leeft, over bestemmingsplannen of gemeentelijke projecten, is welkom om met het collegelid dat het onderwerp in het bijzonder behartigt van gedachten te wisselen.
    U kunt u, alleen telefonisch, melden voor een afspraak bij het secretariaat van burgemeester en wethouders: (020) 540 49 11. Het spreekuur gaat in op 16 januari.

      /   Beantwoorden  / 
  3. j

    dank je, zag het net in de krant, was iets wat ik al heel lang in mijn hoofd had enz…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.