Digitale nieuwsbrief voor ondernemers

Ondernemers krijgen nu een op hen gerichte digitale nieuwsbrief van de gemeente. Deze week wordt de eerste verstuurd, Volgens B&W is het een van de eerste actiepunten uit de in 2016 al door de gemeenteraad vastgestelde Amstelveense economische agenda.

Kort voor de verkiezingen komt die nieuwsbrief er dus. Volgens B&W is het een goed moment, omdat onlangs ook de nieuwe website van de gemeente werd gelanceerd. In de eerste editie staan onder meer berichten over de vestiging van nieuwe internationale bedrijven in Amstelveen, het innovatiefonds versterking ondernemerschap en de samenwerking met Amsterdam Marketing in het kader van citymarketing.

Ook staan er artikelen in over de uitreiking van de eerste citymap ‘Experience Amstelveen’ en de start van de scan circulaire economie. Verder is er een hoofdstuk evenementen, waarin het Voorelkaarfestival over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het verkiezingsdebat Ondernemend Amstelveen wordt vermeld. Volgens wethouder Economische Zaken Maaike Veeningen(D66) is de nieuwsbrief een extra service aan de Amstelveense ondernemers. Wie zich aanmeldt krijgt de digitale uitgave elke twee maanden:

www.amstelveen.nl/nieuwsbriefondernemen

 

Lees ook:Scan circulaire economie
Lees ook:Nieuwsbrief CDA fractie ook naar niet-leden
Lees ook:‘Unexpected Smile’ campagne in Stadshart
Lees ook:Meer evenementen, maar beperkt overlast
Lees ook:Netwerken op raadhuis voor startende ondernemers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.