Weer zwangerschapsmarkt in ziekenhuis

Katinka Overmars

Katinka Overmars

Er komt weer een zwangerschapsmarkt ion Ziekenhuis Amstelland. Die wordt gehouden op donderdagavond 8 maart van 19.00 tot 21.30 uur. Zwangere vrouwen en hun partners kunnen er terecht voor informatie over aangeboden diensten en producten ter voorbereiding van de bevalling.

Er is een gevarieerd programma met een rondleiding door het Geboortecentrum, een lezing en een vol marktplein met informatieve kraampjes van de partijen  waarmee het ziekenhuis samenwerkt. Er is onder meer informatie over acupunctuur, diëtetiek, yoga, bekkenfysiotherapie, psychische gesteldheid en geboortefotografie.

In de lezing vertellen gynaecoloog Katinka Overmars en kinderarts Ilse Westerbeek over de geboortezorg in Ziekenhuis Amstelland en de keuzes die men daarin heeft. In deze editie is er veel aandacht voor lifestyle, voeding en bewegen. De eerste 1000 dagen vanaf de bevruchting zijn, zoals steeds vaker uit onderzoek blijkt, heel bepalend voor een nieuw leven. Dat is de periode in de buik tot en met het tweede levensjaar. Kinderarts Ilse Westerbeek is gepromoveerd op een voedingsonderzoek bij prematuur geboren kinderen.

Aanmelden via website www.ziekenhuisamstelland.nl, waar een overzicht met evenementen is te vinden. Deelname aan de zwangerschapsmarkt is gratis.

Bij aankomst om 19.00 uur wordt men op volgorde van binnenkomst ingedeeld in een groep. De groepen volgen in afwisselende volgorde de rondleiding, lezing en informatiemarkt. Daar kan men een  ‘goodiebag’ vullen met informatie en leuke verrassingen.

Meer informatie over route en parkeren hier.

Voor meer informatie:

www.ziekenhuisamstelland.nl

Lees ook:Zwangerschapsmarkt in Ziekenhuis
Lees ook:Foto’s van geboorte mogelijk in ziekenhuis
Lees ook:Informatieavond over overgang
Lees ook:Weer infobijeenkomst over overgang
Lees ook:1000ste baby 2016 geboren in Ziekenhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.