Bouw complex Square koopflats Westwijk gestart

Start Bouw Square Amstelveen-6124In druilerig weer zorgden de drie woensdagmiddag (27 november) voor de eerste betonstorting van de fundering voor de bouw van Square in Westwijk Zuidwest. Dat is een complex van 19 koopflats en een penthouse. De drie: bestuurder Jan van den Berg Jeths van Eigen Haard en de wethouders en de wethouders John Levie (Ruimte) Jan Willem Groot (Wonen). De project is een erfenis van de failliete projectontwikkelaar Phanos en gered door samenwerking en investering van gemeente en corporatie.

De bijeenkomst werd door de kopers bijgewoond. ”Het bijzondere aan dit project is dat de aantrekkelijk geprijsde woningen opgeleverd worden volgens het ‘woonklaar’ concept. In principe hoeven de kopers straks alleen maar hun meubilair mee te nemen. De appartementen worden namelijk standaard opgeleverd met hoogwaardig laminaat, wandafwerking en een complete badkamer en keuken. Dit alles heeft er voor gezorgd dat in een zeer korte tijd alle appartementen zijn verkocht. Dat mag je in deze tijd een groot succes noemen” zei Van den Berg Jeths.

Volgens wethouder John Levie heeft Amstelveen er op woongebied weer ‘een parel’ bij. De komende jaren blijft Eigen Haard nog bouwen in Westwijk Zuidwest, zowel huur- als koopwoningen bestemd voor diverse doelgroepen.

 

 

 

 

Lees ook:Eerste 68 sociale huurappartementen opgeleverd in Westwijk Zuid-West
Lees ook:Bank wilde geen sociale woningen bij Phanos-faillissement
Lees ook:Alsnog start bouw Phanos-woningen
Lees ook:Startsein bouw 243 woningen Kopstukken in Westwijk
Lees ook:Onthulling buurtkunstwerk Keizer Karel Park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.