D66 wil oplossing voor ‘onleefbaar’ Uilenstede

D66 wil dat aan de overlast door ‘probleemjongeren' op Uilenstede een einde komt en heeft B en W gevraagd wat die denken daaraan te doen. De fractie die het probleem al eerder aankaartte reageert nu op een artikel in Het Parool, waarin stond dat een deel van Uilenstede onleefbaar is. Dat komt doordat er ook onaangepaste en veel moeilijkheden veroorzakende jongeren worden gehuisvest.

 

"Door het college is ook meermalen toegezegd dat er aan dit probleem werd gewerkt, maar het blijkt nog steeds niet te zijn opgelost," zegt D66-fractievoorzitter Catharina de Leur. Via schriftelijke vragen wil zij weten of het college het eens is met de onheilspellende strekking van het artikel in Het Parool. Dit komt er op neer dat door het plaatsen van probleemjongeren op Uilenstede de situatie voor de overige bewoners wordt verziekt.

De Leur wil weten wat het college sinds 2004 heeft ondernomen en wat de resultaten daarvan zijn.

 

Lees ook:B en W: Uilenstede niet onleefbaar
Lees ook:D66 wil maatregelen tegen wateroverlast
Lees ook:‘Informatie over asbest geen zaak van gemeente’
Lees ook:De Leur blijft fractievoorzitter D66 en gaat ‘keihard in oppositie’
Lees ook:Burgerbelangen bang voor inkorten traject sneltram

Eén reactie op “D66 wil oplossing voor ‘onleefbaar’ Uilenstede

  1. Ron

    Ik woon er zelf, en het is echt te gek voor woorden. Stop met plaatsen van probleemjongeren. En doe iets aan het totale gebrek aan sociale samenhang.

    Ach, een mix van mensen met problemen met studenten die steeds meer op zichzelf zijn (individualisering) samen met mensen die geen Nederlands spreken of psychisch in de war zijn, dat moet wel fout lopen.

    POLITIEK, DOE IETS!!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.