Wijkvergadering in Bankras-Kostverloren

ALLEMAN

In Bankras / Kostverloren wordt woensdag 7 februari (20.00 uur) een wijkvergadering gehouden in Wijkcentrum Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt. Die wordt georganiseerd door het wijkplatform.

Op de agenda staan onder meer de bespreking van de jongste Buurtkrant Bankras, de nieuwbouw appartementen van Klaasje Zevenster, de uitbreiding van de school voor bijzonder onderwijs De Schakel (wegens de Wending), de ombouw van de Amstelveenlijn en de verbreding van de A9, de komende verkiezingen voor de gemeenteraad en allerlei projecten in Bankras en Kostverloren.

In Bankras staat onder meer de bouw van appartementen aan de Carmenlaan in de planning. Verder komen onder meer de appartementen boven de voormalige Hyundai garage aan de orde, het vertrek van de Renaultgarage Nieuwemdijk (met verplaatsing van het parkeerterrein), de sloop van de kantoortoren bij Bankrashof en de vouw van een woontoren met een hoogte van 70 meter, alsmede de aanpassing van de rijstroken op de Beneluxbaan.

In Kostverloren worden appartementen op het terrein van de voormalige synagoge gebouwd en wordt een kantoor aan de Prof. Keesomlaan omgebouwd tot hotel. Verder praat de vergadering over de verandering in het ophalen van restafval, die binnenkort ook voor de laagbouw naar een centrale container moet, en zijn de wijkagenten aanwezig om vragen te beantwoorden.

 

 

 

Lees ook:Bijeenkomst bewoners Bankras/Kostverloren
Lees ook:Vergadering bewoners van Bankras
Lees ook:Wijkvergadering in Bankras-Kostverloren
Lees ook:Wijkvergadering voor Bankras
Lees ook:Bijeenkomst wijkplatform Bankras / Kostverloren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.