Bijeenkomst bewoners Bankras/Kostverloren

Alleman

Bewoners van Bankras / Kostverloren houden woensdag 22 november (20.00 uur) weer een bijeenkomst in Wijkcentrum Alleman. Daar is een vergadering van het wijkplatform, waarbij alle bewoners welkom zijn.

Op de agenda staat onder meer de bespreking over een bord bij het Mozaïek voor de Nieuwe Bankrashal, de buurtkrant, nieuwbouwplannen van Klaas Zevenster, uitbreiding van de school voor bijzonder onderwijs De Schakel (die wordt uitgebreid met een vleugel voor De Wending) en de ombouw van de Amstelveenlijn.

Ook wordt over de gemeenteraadsverkiezingen en de verbreding van de A9 gesproken. In Bankras staan tal van projecten op stapel, die invloed op de wijk zullen hebben. Zoals de appartementen aan de Carmenlaan, de ombouw van het kantoor van de voormalige Mitsubishi dealer, het vertrek van de Renaultgarage en de sloop van de kantoortoren bij winkelcentrum Bankras, die een woontoren van 70 meter hoogte wordt. Ook komen er woningen op het terrein bij Escapade en op het terrein van de voormalige synagoge in Kostverloren,

De wijkbewoners wordt ook gevraagd hoe zij denken over de wijzigingen in het ophalen van afval. Voor de laagbouw komt er nu een centrale afvalcontainer.

Er kunnen ook vragen aan de wijkagenten worden gesteld.

 

 

 

Lees ook:Wijkvergadering in Bankras-Kostverloren
Lees ook:Vergadering wijkplatform Bankras
Lees ook:Carmenlaan op agenda wijkplatform Bankras
Lees ook:Bijeenkomst wijkplatform Bankras / Kostverloren
Lees ook:Van Zanen voelt zich ‘steeds meer Amstelvener’

Eén reactie op “Bijeenkomst bewoners Bankras/Kostverloren

  1. Frank Bikker

    Dat de gemeente toestemming geeft voor een woontoren van 70 m op die plek getuigt van megalomanie, geldwolverij , landschapsvervuiling en uitzichtvervuiling van vele mensen die ten noorden van die toren wonen. En lost het iets van de woningnood op? Duidelijk nee, want de huren waren aanvankelijk gepland op een 3000€. Deze prijzen doet natuurlijk de rest van de markt nog verder opdrijven. Hopsakee op naar de volgende bubble hr Raat.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.