Buurtborrel Waardhuizen gaat niet door

In wijkkrant de Gondelkoerier van december stond dat er  op 22 december een Buurtborrel plaatsvindt in De Meent aan Orion 3, voor de wijken Middenhoven en Waardhuizen. Maar dat feest gaat niet door, meldt de redactie u. Wegens de feestdagen die kort daarna uitbreken is er juist van een kerstborrel geen sprake. 

Overigens is zo’n buurtborrel er elke maand. Dus behalve in december kan men er maandelijks op de vierde vrijdag van de maand voor terecht in De Meent. Van januari af dus weer, op elke borrel-namiddag tussen 17.00 en 19.00 uur.

Lees ook:Geen buurtborrel in december
Lees ook:Zingen, dansen en filmhuis op zondag in De Meent
Lees ook:Nieuwjaarsreceptie Ondernemersvereniging
Lees ook:Repair café in Nieuw Vredeveld
Lees ook:Wekelijks jazz en blues in wijkcentra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.