Weer bandjesavond in Bovenkerk

NoorddamcentrumVoor de zevende keer wordt in Bovenkerk de bandjesavond Rock Urbanus gehouden, op zaterdag 7 oktober (20.00 uur) in het Noorddamcentrum. Die wordt door enthousiaste Bovenkerkers georganiseerd. De gepresenteerde muziekgenres zijn heel divers, melden die.

De bands spelen pop, soul, funk, blues en Nederlandstalige muziek. Zoals altijd treden de artiesten uit Bovenkerk, Amstelveen e.o. belangeloos op. Toegang is gratis.

Der organisatoren denken dat het cijfer 7 een gaat spelen (in de datum van de avond zit die twee keer). Misschien komen ‘Zeven levens’ van De Dijk, ‘Seven Wonders’ van Fleetwood Mac of ‘Seven Nation Army’ van The White Stripes voorbij, suggereren ze. Suggesties zijn welkom via Facebook of Twitter. Hoewel nog niets is meegedeeld over de mogelijke deelnemers, komen er waarschijnlijk drie nieuwe bands. Mogelijk worden er dit jaar ook live-opnames gemaakt voor een bijzondere dubbel CD. Op één van de CD’s komen studio-opnames van Bovenkerkse bands te staan en op de andere CD live-optredens van Rock Urbanus 2017. Tijdens de feestavond en via de sociale media wordt bekend gemaakt hoe en wanneer men de CD kan bestellen. Twitter: @RockUrbanus en Facebook: Rock Urbanus.

 

Lees ook:Weer gratis bandjesavond in Bovenkerk
Lees ook:Bewonersbijeenkomst Bovenkerk
Lees ook:Finale Popprijs in P60
Lees ook:Piano Promenade start in Urbanuskerk
Lees ook:Lezing over Urbanus 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.