Weer gratis bandjesavond in Bovenkerk

De derde editie van de Bovenkerkse bandjesavond ‘Rock bij de Urbanusklok’ wordt zaterdag 5 oktober gehouden in het Noorddamcentrum aan de Noorddammerweg 1.  De zaal gaat om 20.00 uur open. Toegang is gratis, maar vol is vol, waarschuwen de organisatoren.  Er is ruimte voor maximaal 450 personen. Ook dit jaar komt de muzikale avond tot stand in samenwerking met Bewonersplatform Bovenkerk, Hans Pappot van het Noorddamcentrum en diverse vrijwilligers.

Op twee verschillende podia worden dito muziekstijlen ten gehore gebracht. Want anders dan de titel doet vermoeden, gaat het echt niet alleen om rockmuziek. De muziek tijdens de bandjesavond varieert van rock, blues, soul en disco tot Nederpop. Er komen ook smartlappen, c.q. ‘levensliederen’ voorbij.. Het hoofdpodium is gereserveerd voor de grotere bands die veelal uitbundige (feest / dans) muziek en meezingers ten gehore brengen. Op het kleine podium is ruimte voor intiemere sessies, waarbij het publiek de muzikanten bij wijze van spreken kan aanraken.

Tijdens deze derde editie van Rock bij de Urbanusklok treden de volgende bands op: Bluesbusters (blues), Wanda and the Bovenkerk boys (rock), Too simple (Nederlandstalig), The slow hand Flipseband (sixties) en Almost famous (soul en disco). Verder is singer-songwriter John Spijker present.

Hans Pappot zorg voor gratius bitterballen, meldt de organisatie. De voorbereidingen en het laatste nieuws over  Rock bij de Urbanusklok zijn te volgen via Twitter: @rockurbanusklok en Facebook: Rock Urbanus

Lees ook:Weer bandjesavond in Bovenkerk
Lees ook:Jimmy Hartman in Alleman
Lees ook:Bluesband Jimmy’s Gang in Alleman
Lees ook:Jonge blues band in Alleman
Lees ook:Bluesbands en opnamen in Muziekschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.