Halloween disco voor kinderen

30994__affiche-colinkidz-halloweenIn wijkcentrum Westend (Westwijkplein) wordt 21 oktober voor kinderen van 4 tot en met 7 en van 8 tot en met 12 jaar een aan Halloween gewijde kinderdisco gehouden. Halloween is van oorsprong een Keltisch occult feest, Kelten geloofden namelijk dat op de dag van Halloween geesten van alle gestorvenen van het afgelopen jaar terug kwamen om te proberen een levend lichaam in bezit te nemen voor het komende jaar.

Om boze geesten af te weren droegen de Kelten maskers. Later vermengden Romeinen de Keltische met eigen traditiesm waarbij zowel de oogst werd gevierd als doden geëerd.

Dat thema (maskers) bepaalt ook de dresscode voor de kinderdisco. De minidisco voor kinderen van 4 t/m 7 jaar wordt gehouden van 16.00 – 17.30 uur en die voor ouderen kinderen van 19.00 – 21.30 uur.

Er wordt muziek gedraaid en de kinderen worden geëntertaind met dans battles, waar de kinderen prijsjes mee kunnen winnen. Ook kunnen zij zich professioneel laten schminken (alleen in de middag) en kan er een glittertattoo worden gezet in de middag en avond. Meer info op: www.kidsinthemix.nl.

 

 

Lees ook:Griezelen op Halloween kinderdisco
Lees ook:Griezelen op Elsenhove
Lees ook:Kinderdisco in Westend
Lees ook:Kinderdisco in Westeind
Lees ook:Halloween rond Frank&Stein voor kinderen in schouwburg

2 reacties op “Halloween disco voor kinderen

  1. Dikke Klazien

    Roos en van Veeningen zouden het ook wel aardig doen bij deze disco. Niemand ziet toch het verschil met pompoen of zonder.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dikke Bertha

    Prima. Maar laat wethouder Raat vooral niet als clown meedoen, want hij zou direct als horror-clown opgemerkt worden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.