Zomer activiteiten in Buurtkamer

MOC. Foto: Amstelveenweb.com

MOC. Foto: Amstelveenweb.com

Ook in de zomer zijn er activiteiten in de Buurtkamer van Keizer Karelpark in het MOC aan de Lindenlaan. De zondagmiddagclub is geopend vanaf half twee. Voor een drankje, een gesprek of een spelletje. Ook het Cafe Internationale blijft ook deze zomer elke veertien dagen een vers bereide maaltijd aanbieden. Opgeven en informatie bij: Dorien Mijksenaar, [email protected] of telefonisch 06 23474003.

De cursisten van de Taalvaardig groep sluiten dit schooljaar af met een Suikerfeest voor iedereen die dat mee wil maken, op vrijdag 8 juli (09.00 tot 12.00 uur) . Dit is tevens de afsluiting van de Ramadan periode en wordt gevierd onder het genot van specialiteiten uit allerlei landen. .

Zomer Taalcursus.

Voor diegene de middenin een leerproces van de Nederlandse taal zitten biedt de Buurtkamer KKP in de maanden juli en augustus extra lessen aan. Op dinsdag en donderdag ochtend van 09.30 uur tot 11.30 uur. Met koffie en thee en bij mooi weer in de tuin. Het gaat om totaal 7 weken. Start op 12 Juli. Kosten € 25. Men moet zich voor 9 Juli aanmelden via het emailadres: [email protected] De cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

 

 

Lees ook:Buurtkamer KKC in de zomer open
Lees ook:Activiteiten in de wijken
Lees ook:Meeste wijkcentra maand dicht
Lees ook:Historie Amstelveen en eten in Buurtkamer
Lees ook:Sport en spel in de wijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.