Meeste wijkcentra maand dicht

Vrijwel alle wijkcentra zijn in de zomer ongeveer een maand of langer dicht.  Alleen De Bolder (Groenhof 140) blijft de hele zomer open. Daar wordt op 9 juli een encaustic workshop gehouden (20.00 uur,  20 euro inclusief materialen) en gaat ook het spreekuur van het Sociaal Steunpunt door op dinsdagen van 10.00 tot 12.00 uur.  Alleman aan Den Bloeyenden Wijngaerdt is dicht van 21 juli tot en met 10 augustus. De Laagte, Henegouwselaan 2, is gesloten van 28 juni tot en met 17 augustus en De Linde (Lindenlaan 52) van 4 juli tot en met 10 augustus. De computerinloop in De Linde is tot na de zomer gesloten.

 

 


't Open Hof, Burg. Haspelslaan 129, en De Meent (Orion) zijn al dicht sinds 30 juni en blijven dat tot respectievelijk 20 juli en 3 augustus. Westend (Westwijkplein) is dicht sinds 5 juli tot 27 juli.  

In De Linde bestaat ook een Hardloopgroep voor allochtone vrouwen. Onder het motto ‘Samen hardlopen’ wordt ook informatie over voeding en gezondheid gegeven. Kosten €30,00 inclusief NIKE hardloopschoenen en T-shirt. Informatie: Elly Geelkerken 06-23536572.

Lees ook:Activiteiten in de wijken
Lees ook:Activiteiten in de wijken
Lees ook:Activiteiten in de wijken
Lees ook:Activiteiten in de wijken
Lees ook:Sport en spel in de wijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.