Expositie bij Villa Randwijck

ab1c1f6a-7351-4e78-911f-53f91a4e9367In het pand van Villa Randwijck aan de Bourgondischelaan 3 kunnen kunstenaars uit de wijk nu ook exposeren. Een tentoonstelling kan 4 tot 8 weken duren. Op dit moment exposeert daar tot 28 februari onder de titel ‘Gezichten en handen’ Liesbeth Schouten. Zij heef van diverse muzikanten de concentratie in beeld gebracht, die tot uitdrukking komt in hun gezichten en handen.

Het om muzikanten die poseren, oefenen of een concert geven. De basis van deze schilderijen vormen zwart-wit stills uit YouTube filmpjes of foto’s van o.a. fotograaf Anton Corbijn.

Schouten gebruikt in haar werk acrylverf, airbrush en lak. Zij volgde diverse cursussen, waaronder een masterclass schilderen bij Rob Visje, Arjan van Helmond en Edgar Jansen. Onlangs was zij in Bolivia en volgde schilder- en tekenlessen bij Erasmo Zarzuela en Grover Padilla. Vorig jaar exposeerde zij in het CODA museum Apeldoorn en in 2014 in Weekend salon WG Amsterdam. Voor bezichtiging kan men tijdens openingstijden binnenlopen of een afspraak maken. Mail: [email protected] of bel 06-2042 0989.

 

Lees ook:Schilderijen en keramiek op Wester-Amstel
Lees ook:Tekenlessen kinderen op Wester-Amstel
Lees ook:Concert (klarinet-accordeon op Wester-Amstel
Lees ook:Koffieconcert met ‘Lyrisch Laag’ in Kruiskerk
Lees ook:Boekpresentatie ‘Lak aan Leer’ bij Blankevoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.