Lezing over Poetin in Villa Randwijck

‘Wie is Vladimir Poetin?’ is de titel van een lezing op dinsdag 13 mei (20.30 uur) door journalist Wierd Duk in Villa Randwijck (Bourgondischelaan 3).  Toegangsprijs 5 euro.  Auteur en journalist Wierd Duk was jarenlang correspondent in Rusland en schreef een boek over president Poetin. Aanmelden door over maken van vijf euro op rekeningnummer: NL63 ABNA 0551 619 996  o.v.v. Lezing Poetin. Contante betaling kan ook tijdens de openingsuren van Villa Randwijck.  Bij betaling vooraf is men verzekerd van toegang. Het aantal plaatsen is beperkt.

Repair Café
.  
Dat wordt in het vervolg elke laatste zaterdag van de maand gehouden. Men kan er dan terecht met kapotte spullen om samen met handige buurtbewoners te kijken of reparatie mogelijk is. Gereedschap en materiaal is aanwezig om kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed enzovoort te repareren.
Ook als geen reparatie van spullen nodig heeft, is welkom. Voor het gezellig samen zijn of om anderen te helpen met hun reparaties. Vragen: [email protected]

Architect gezocht!
Voordat Villa Randwijck in 2015 het schoolgebouw aan het Catharina van Clevepark kan betrekken, moet het gebouw worden aangepast voor zijn toekomstige functie als buurtonderneming. De organisatie is met de gemeente al in gesprek over deze verbouwing. Er wordt nog een architect of bouwkundige uit de buurt gezocht die kan adviseren en helpen met de plannen. Reacties: 
[email protected].

Tot en met 1 juni zijn de openingstijden van het centrum aan de Bourgondischelaan: Maandag 10:00 – 12:00 uur (tevens Buurt & Co.); dinsdag 15:00 – 17:00 uur (tevens Buurt & Co.); woensdag 10:00 – 12:00 uur; donderdag 13:00 – 15:00 uur; vrijdag 16:00 – 18:00 uur; zaterdag 15:00 – 17:00 uur. Zondag gesloten.

  

Lees ook:Lezing over Poetin week later
Lees ook:Activiteiten in de wijkcentra
Lees ook:Lezing over verzetshelden in Randwijck
Lees ook:Villa Randwijck start druk programma
Lees ook:Buurtcafé en meer bij Villa Randwijck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.