Lezing over Poetin week later

De lezing ‘Wie is Vladimir Poetin?’ door  journalist, historicus en Rusland-kenner Wierd Duk is verplaatst naar dinsdag 20 mei (20:30 uur). Toegangsprijs:  5 euro. De lezing in Villa Randwijck aan de Bourgondischelaan 3 zou eerst plaatsvinden op 13 mei. Maar volgens het bestuur van Villa Randwijck moest dat door omstandigheden worden veranderd.

Wierd Duk was jarenlang correspondent in Rusland en schreef een boek over president Poetin. Aanmelden door over maken van vijf euro op rekeningnummer: NL63 ABNA 0551 619 996  o.v.v. Lezing Poetin. Contante betaling kan ook tijdens de openingsuren van Villa Randwijck.  Bij betaling vooraf is men verzekerd van toegang. Het aantal plaatsen is beperkt.

Lees ook:Lezing over Poetin in Villa Randwijck
Lees ook:Wijn- en chocolade proeverij in Randwijck
Lees ook:Poetin, de monarch in Amstelveen…
Lees ook:Activiteiten in de wijken
Lees ook:Lezing over Randwijck in Randwijck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.