Wintermarkt en pianoconcert in Nieuw Vredeveld

In Nieuw Vredeveld (Rembrandtweg 428) is zondagmiddag 24 november een pianoconcert te beluisteren. Het begint om 15.00 uur, wordt gegeven door Klaas Bakker en eindigt om 17.00 uur. Op een groot scherm worden bijpassende beelden vertoond van Parijs anno 1900. Kaartverkoop à € 6 via de receptie van Nieuw Vredeveld, telefoon 020-6475396.

Ook in het zorgcentrum – grote zaal – is donderdag 28 november een wintermarkt van 14.30 tot 16.30 uur. Een cadeaumarkt, met allerlei kramen, waar onder meer pantoffels, kerstkaarten, kleine cadeau artikelen, breisels, patchwork, december heerlijkheden en nog veel meer te koop is. Er is ook een Rode Kruis verkoopstand. Vrij toegang voor iedereen.

Bridgen 

Er is weer plaats bij de bridgeclub van Nieuw Vredeveld. Elke dinsdagmiddag van 14.15 tot 16.30 uur. Onder deskundige leiding en op gezellige wijze wordt er in twee lijnen bridge gespeeld.

Ook is er weer plaats bij de klaverjasclub van Nieuw Vredeveld. Elke woensdagmiddag van 14.15 tot 16.30 uur. Er wordt onder enthousiaste leiding gespeeld in een gezellige klaverjascompetitie. Voor informatie en aanmelden kunt u zich richten tot de receptie.

Huis aan de Poel

Ook in het Huis aan de Poel Rommelmarkt,  Populieren laan 21, is er  een Winter cadeaumarkt. Die wordt gehouden op  23 november van 10 tot 13 uur. Er worden ook diverse snacks geserveerd. Informatie: www.brentano.nl

 

 

 

Lees ook:Optreden zanggroep en bridgen bij Nieuw Vredeveld
Lees ook:Bridgen, klaverjasen, schaken en buurtkamer Nw. Vredeveld
Lees ook:Buurthuiskamer, bridgen en klaverjassen in Nw. Vredeveld
Lees ook:Van seniorenrock tot computerles in Nieuw Vredeveld
Lees ook:Bridgen en ‘buurten’ bij Nieuw Vredeveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.