Sinterklaas naar Keizer Karelpark, Oude Dorp en Patrimonium

Sinterklaas komt zaterdag (1 december) met zijn kleurrijke gevolg naar de wijken Keizer Karelpark, Oude Dorp en Patrimonium. Hij stopt omstreeks 10.20 uur op het Hueseplein (Eko Plaza) en hoopt daar warm te worden ontvangen. Om 10.45 uur arriveert hij bij de winkelstrip Van der Hooplaan. Na een ronde langs de winkels kunnen alle kinderen hem een handje geven in de Buurtkamer (voormalige Volvo garage).

Op weg naar het Oude Dorp bezoekt Sint nog om 12.00 uur nog de winkels van de Lindenlaanstrip. Hij neemt voor alle kinderen een presentje mee en zijn Pieten strooien veelvuldig met pepernoten. Om 12.30 wordt Sinterklaas verwacht op het Dorpsplein. In de Dorpskerk kan luidkeels worden gezonden onder leiding van de Hoofdpiet. Om 13.15 uur rijdt hij naar Patrimonium, waar hij tegen 13.30 uur arriveert de Tuinzaal.

Ook daar deelt hij cadeautjes uit. Ouders en grootouders zijn op alle locaties van harte welkom. De kleurrijke stoet wordt begeleid door de buurtregisseurs van politie, vrijwilligers van buurtvereniging Patria en wijkwelzijnswerker Hans de Weers.

Lees ook:Sinterklaas maakt tocht door drie wijken op 3 december
Lees ook:Sinterklaas in Patrimonium bij De Zonnebloem
Lees ook:Vergadering wijkplatform Patrimonium
Lees ook:Sint zondag op Elsenhove – paard slaapt daar
Lees ook:Intocht Sint Nicolaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.