Sinterklaas maakt tocht door drie wijken op 3 december

Sinterklaas weet niet van ophouden in Amstelveen. Na de intocht in de stad op 12 november, trekt hij op 3 december nog eens afzonderlijk door drie wijken: Keizer Karelpark, Patrimonium en Oude Dorp. Een grote groep Pieten en Pietenband begeleiden hem.  Om 10.20 uur stopt hij bij Ekoplaza aan het Heuseplein. Daarna rijdt Sint via de Van der Hooplaan en Lindenlaan naar het MOC aan de Lindenlaan, waar hij omstreeks 10.45 uur wordt verwacht. Drie lwartier later (11.30 uur) vertrekt de stoet naar de Dorpskerk in het Oude Dorp. Om 11.45 uur wordt hij verwacht op het vernieuwde Dorpsplein. In de Dorpskerk kan worden gezonden onder leiding van Hoofdpiet. Van het Dorpsplein rijdt Sinterklaas met zijn gevolg om 12.30 uur naar het Emmakwartier. Daar kunnen kinderen hem ontmoeten in de  Johanneskapel, om 12.45 uur.De rondrit wordt afgesloten in Patrimonium. Sinterklaas arriveert tegen 13.30 uur in de Tuinzaal.

Lees ook:Sinterklaas naar Keizer Karelpark, Oude Dorp en Patrimonium
Lees ook:Infomiddag en brochure archeologische vondsten Oude Dorp
Lees ook:Bloemencorso niet door Stadshart
Lees ook:Lijn 65 verdwijnt, 66 wordt 166
Lees ook:Intocht Sint Nicolaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.