Veel nieuwe activiteiten bij Cardanus

Stichting Cardanus heeft voor de komende maanden een scala van activiteiten voor kinderen en volwassenen georganiseerd. Zij zoekt vrijwilligers inzet, die zich kunnen aanmelden U via [email protected]. Voor Koninginnedag zijn er nog vrijwilligers nodig die zich willen verkleden als bijvoorbeeld Spiderman (om publiek te verleiden en te enthousiasmeren tot het bedenken van een leuke activiteit). Bellen Anne of Elly, telefoon 06-23536572.
Op 2 juni 2007 is er een sportdag voor ouders en kinderen. Een ouderwetse speldag voor jong en oud! Deze zomer wordt ook een fietsclub gevormd, waarvan de leden samen tochten gaan uitstippelen en met een lunchpakketje fietstochten ondernemen. Het wordt recreatief fietsen, waarschuwt Cardanus. Er is nog wel een fietstochtcoördinator nodig. Aanmelden bij Carla (06-23536807). Bij haar kunnen ook hengelaars zich melden, die samen naar goede visstekjes gaan.

Cardanus wil ook de naai- en verstelinloop 'Het klosje' starten in De Bolder. Daarvoor zoekt zij nog deskundige begeleiding. De inloop is bedoeld om mensen te leren eigen kleding te verstellen of te repareren, handmatig en met de machina. Er wordt gewerkt in kleine groepjes en er zijn naaimachines beschikbaar. Aanmelden: 06-23536807

Lees ook:Vrijwilligers gezocht voor Sinai Centrum
Lees ook:Vrijwilligers gezocht voor hulp in Huttendorp
Lees ook:Oppas gezocht bij buurthulpdienst
Lees ook:Meer vrijwilligers nodig bij buurthulpdienst
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.