Meer vrijwilligers nodig bij buurthulpdienst

Er zijn meer vrijwilligers nodig voor de Buurthulpdienst van Cardanus. Die ouderen en mensen met een beperking, bijvoorbeeld om eens naar buiten te gaan, een potje te schaken of boodschappen te doen.  De dienst zoekt vrijwillige medewerkers in diverse wijken, die ervaring hebben met het omgaan met dementerende mensen. Er is bijvoorbeeld iemand nodig die met een vrolijke, maar verstandelijk gehandicapte man in Groenelaan af en toe op pad wil gaan.  En in Kostverloren zou een man graag af en toe een potje schaken. Maar ook zijn mensen nodig om boodschappen te doen. De benzinekosten worden door Cardanus vergoed.  Interesse? Informatie en aanmeldingen bij Inge Veraar, tijdens haar spreekuur op maandag- en woensdagochtend 9.00-11.00 uur (020 – 5434546, CARDANUS/MOC, Lindenlaan 75) of 06-22691437. E-mail: [email protected] .

Lees ook:Buurthuldienst zoekt vrijwilligers voor boodschappen doen
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt weer vrijwilligers
Lees ook:Buurthulpdienst naarstig op zoek naar vrijwijlligers
Lees ook:Buurthulpdienst zoekt vrijwilligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.