Keihard lawaai op ‘beukfeest’ in P60

Er komt weer een oorverdovende happening aan in P60. Onder de toepasselijke naam ‘Loud’ wordt er zaterdag 7 april (23.00 uur) een ‘beukfeest’ gehouden, met – zegt de poptempel – nog hardere en rauwe beats dan ooit tevoren. ‘Voor deze editie heeft P60 dan ook niemand minder dan Partyraiser gestrikt.’

Al sinds de jaren ‘90 is de DJ Partyraiser niet meer weg te denken uit de internationale hardstyle en hardcore scéne. Met tracks als ‘Sound Becomes One’ en ‘Ode To The Godfather’ wist Partyraiser de harten van de dance liefhebbers te stelen. Sindsdien draaide hij op de grootste feesten en festivals over heel de wereld

Naast Partyraiser staat ook Dr. Rude weer op line-up. Die haalt hardstyle platen uit de kast om het publiek te vermaken en de voetjes van de vloer te krijgen.

 

Lees ook:Da Tweekaz bij ‘Lo
Lees ook:Weer editie van ‘Loud!’ – veel lawaai in P60
Lees ook:DJ’s met keihard geluid in P60
Lees ook:Harde beats bij Loud! in P60
Lees ook:Twee Soundsystems met DJ’s in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.