Harde beats bij Loud! in P60

Op zaterdag 10 december (22.00 uur) zijn in P60 weer snoeiharde beats en ruige bangers te horen. Deze keer doen Delete, Dr Rude, Jason Payne en Retaliation mee aan Loud!.

Dat is een concept van P60, waarbij de avond volledig in het teken staat van hardstyle, met de ‘hardste’ dj’s. Met een bijna ongezonde obsessie voor alles wat schuurt, morrelt en stoomt knalt de Australische sensatie Delete de meest rauwe tracks uit de speakers.

Naast hem staan ook Dr. Rude, Jason Payne en Retaliation op de line-up. De uitgekiende combinatie van diverse hardere stijlen maakt Dr. Rude tot één van de meest veelzijdige DJ’s in de Benelux. Dr. Rude zorgt altijd voor de juiste sfeer en is in geen enkel hokje te plaatsen. Jason Payne heeft dankzij zijn weergaloze DJ skills, speciale edits en onverwachte mash ups een unieke plaats in de scene veroverd. Last but not least, Retaliation is van plan om zoveel mogelijk high level hardstyle bangers af te leveren.

 

 

Lees ook:Keihard lawaai op ‘beukfeest’ in P60
Lees ook:DJ’s met keihard geluid in P60
Lees ook:Keihard geluid bij ‘Loud!’ in P60
Lees ook:Da Tweekaz bij ‘Lo
Lees ook:DJ Angerfist komt dreunen in P60

Eén reactie op “Harde beats bij Loud! in P60

  1. Gerben

    Advies: oordopjes voor de zekerheid meenemen. Of worden die door P60 om niet uitgereikt?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.