Jazzorkest Concertgebouw in P60

21-10 Berget Lewis & Jazz Orchestra of the Concertgebouw IIIHet 17-koppige Jazz Orchestra of the Concertgebouw onder leiding van Dennis Mackrel speelt zaterdag 21 oktober (21:00 uur) in P60. Het is één van de beste en swingendste bigbands van Europa. Gastsoloist is zangeres Berget Lewis.

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw bestaat uit de meest prominente jazz-musici van ons land en werkt samen met gastsolisten van wereldformaat, zoals Oleta Adams, Chick Corea, Trijntje Oosterhuis, Gregory Porter, Madeline Bell, Toots Thielemans, Caro Emerald en vele anderen. Nu dus met de lady of soul Berget Lewis.

Zangeres Berget Lewis stond lange tijd bekend als de beste achtergrondzangeres van Nederland. Maar uiteindelijk wilde ze meer. En in 2012 won zij het televisieprogramma ‘De Beste Zangers van Nederland’, was zij als Maria te zien in ‘The Passion’, werd ze gevraagd voor de Ladies of Soul en kreeg zij de hoofdrol in de musical ‘Dreamgirls’. Sindsdien is zij ook als soloartiest een gevestigde naam in de muziekwereld.

Op het programma voor P60 staan de fijnste songs uit de soulgeschiedenis: ‘Unchain my Heart’, ‘Let the good times Roll’, ‘River Deep, Mountain High’, ‘Natural Woman’, ‘Chain of Fools’ en ‘Take you there’.

 

Lees ook:Berget Lewis en Jazz Orkest Concertgebouw
Lees ook:Jazzconcert uit protest tegen verdwijnen radio 6
Lees ook:Ruth Jacott met ‘Passie’ in schouwburg
Lees ook:Hazes-avond met Martijn Fischer in P60
Lees ook:Thom Hoorweg sluit Jazz in het Dorp af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.