Hazes-avond met Martijn Fischer in P60

naamloosMartijn Fischer, die zowel in de huid van wijlen André Hazes als Jezus kroop, treedt vrijdag 17 juni (20.00 uur) op in P60. Hij zingt daar uiteraard de hits van Hazes, ondersteund door een band. Dat deed hij ook in de musical over de volkszanger ‘Hij Gelooft In Mij’en wordt sindsdien bijna gezien als een reïncarnatie.

De roem was voldoende om hem in het tv-spektakel The Passion (van EO en KRO) de rol van Jezus te geven. Maar qua optredens in het land staat het leven van Fischer de laatste jaren vooral in het teken van André Hazes.

Hij speelde ook de hoofdrol speelt in de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’. In 2013 won hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol.

Op televisie en het witte doek was Martijn verder te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’, en ‘VRijland’ en als zanger Tony Kroeze in de serie ‘Bagels & Bubbels’.

In 2013 zong hij tijdens de kroning op het Museumplein en hij trad al twee edities van ‘Holland Zingt Hazes’ op in de Ziggo Dome.

 

 

Lees ook:Feestelijke première film ‘Broed, Zweet & Tranen’
Lees ook:Bekroonde film over strijd tegen ALS in Cinema
Lees ook:Hoofdrolspeelster in Sinterklaasfilm signeert
Lees ook:Film Home in Cinema Amstelveen
Lees ook:Musical A Chorus Line terug in AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.