Beroemde dansshows in schouwburg

Zaterdag 1 april (20.00 uur) staat de meest succesvolle show uit Ierland, Spirit of the Dance, in Schouwburg Amstelveen en op donderdag 6 april (19.30 uur) brengt het gerenommeerde gezelschap de Nederlandse Reisopera Mozarts Don Giovanni op de bühne.

Spirit of the Dance is de meest succesvolle show uit Ierland. De productie combineert de flitsende en overdonderende Ierse dans met sensuele Latijns-Amerikaanse ritmes van flamenco en salsa in een spannende  voorstelling vol kracht en passie. Het gezelschap heeft al negen ‘Globes’ gewonnen. Oogverblindende kostuums, adembenemende choreografieën en een prachtige lichtshow maken van Spirit of the Dance één van de grootste dansshows ooit.

Don Giovanni (Mozart) 

Alle vrouwen willen hem hebben en alle mannen willen hem zijn. Mozarts opera over de nietsontziende vrouwenverslinder Don

Don Giovanni

Giovanni heeft alles wat een opera moet hebben: spanning, humor, passie en drama en de schitterende muziek van Mozart. Regisseur Jo Davies vraagt zich af hoe het kan dat vrouwen én mannen zich laten inpakken door deze Don Juan? De pers is enthousiast over deze uitvoering en de productie ontving viersterrenrecensies van de NRC, de Volkskrant en de Theaterkrant.

Theateragenda 

Woensdag 29 maart staat Powervrouwen met een fenomenale vriendinnenrevue in de Grote Zaal en PAAZ, naar het boek van Myrthe van der Meer in de Kleine Zaal. Donderdag staat Toneelgroep Maastricht op het toneel met De advocaat, diezelfde avond is ook het toneelstuk Sexiety te zien. April begint goed met verteltheater van Bart van Loo & Geert Hellings. Zondag 2 april is Brandweerman Sam redt het circus (2+) te zien in de Grote Zaal, leuk voor de allerkleinsten. Op dinsdag 4 april steelt Ruth Jacott de show met haar prachtige stem en show en op woensdag 5 april kunt u nader kennis maken met Javier Guzman in Ga-Bie-Jer.

 

 

Lees ook:Don Giovanni in de schouwburg
Lees ook:Spirit of the Dance in schouwburg
Lees ook:Pocket Opera in schouwburg
Lees ook:Weer Royal Opera House in Amstelveen
Lees ook:Opera Cosi Fan Tutte in Cinema AV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.