Opera Cosi Fan Tutte in Cinema AV

Cosi Fan Tutte (Mozart) vanuit The Royal Opera House London is maandag 24 oktober (19.30 uur) ‘semi-live’ te zien en te horen in Cinema Amstelveen. Opera op het witte doek dus.

Voor deze nieuwe productie, creëert regisseur Jan Philipp Glogereen rijke theatrale wereld als speelplaats voor deze eigenzinnige komedie, waar twee mannen elkaars vrouw proberen te winnen met een weddenschap.

Don Alfonso – de poppenspeler van dit liefdesexperiment – is een theater regisseur die alle sets, rekwisieten en trucs gebruikt om nieuwe scenes te bedenken die de minnaars uitdagen. Mozart’s klassieke opera Così Fan Tutte zet twee stellen voor de test, met geweldige muziek en verschillende onverwachte resultaten.

Fantasierijk

De levendige, jeugdige en fantasierijke kijk op een van ‘s werelds meest geliefde opera’s wordt uitgevoerd door een cast vol met opkomende talenten, gekozen door dirigent Semyon Bychkov.

Door het witte doek kan men The Royal Opera House London in Cinema Amstelveen beleven. De operavoorstelling wordt Nederlands ondertiteld.

Kijk op www.cinemaamstelveen.nl voor alle tijden en data. Entreebewijzen zijn daar 24 uur per dag online te bestellen.

 

Lees ook:Opera uit Londen op witte doek Cinema AV
Lees ook:Ballet op het witte doek in Cinema Amstelveen
Lees ook:Opera Carmen in Cinema Amstelveen
Lees ook:Zauberflöte uit Opera House in Cinema
Lees ook:Opera Lucia di Lammermoor (uit Londen) op witte doek

Eén reactie op “Opera Cosi Fan Tutte in Cinema AV

  1. Frits Suer

    Na een paar jaar weggebleven te zijn vorige week de opera Norma geprobeerd. Maar gastvrijheid en klantvriendelijk blijven in de Amstelveense schouwburg onbekende begrippen. Onhandige garderobe, lange rijen bij een traag werkend buffet en na afloop geen gelegenheid wat na te drinken. Na afloop is het wegwezen en deuren dicht. Dus voortaan maar weer naar Eye, Tuschinsky of de Meervaart.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.