‘Geheimen’ en Nymio in het Poppentheater

3464971-Amstelveens_Poppen_Theater-Amstelveen[1]Kinderen vanaf 6 jaar kunnen op zondag 9 oktober (14.30 uur) in het Amstelveens poppentheater genieten van goochelaar Jahon, de huisgoochelaar van VTM KZOOM op de Belgische televisie. Hij speelt daar de voorstelling ‘Geheimen’. Dinsdag 11 oktober (16.00 uur) is de Spanjaard Jose Puchades er te zien, die poppenspel, gebaar en dans combineert in Nymio.

Jahon won in 2013 de eerste prijs op het kampioenschap van Vlaanderen in de categorie toneelgoochelen. Zijn voorstelling geheimen gaat over een leerling-tovenaar, die naar het kasteel van de toverbaron komt. Daar krijgt hij de opdracht om drie geheimen te ontrafelen.

Pas wanneer hij alle 3 de geheimen ontrafeld heeft, komt hij achter het échte geheim. Een prachtig, magisch avontuur vol muziek, poppenspel en goochelarij.

Toegangsprijs: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439; [email protected] of via www.amstelveenspoppentheater.nl

In samenwerking met festival Puppet International komt dus ‘Nymio’ naar het Amstelveens Poppentheater aan de Wolfert van Borselenweg 85a. Daarin toont de Spanjaard Jose Puchades zijn publiek overal ter wereld hoe men simpelweg met twee handen korte verhalen kan laten zien over kleine wezentjes die dromen, dansen en zouden willen vliegen. Klein theater dat een groot gevoel oproept. Hartverwarmend theater zomaar op de dinsdagnamiddag voor iedereen vanaf 5 jaar. Toegangsprijs: € 8,00. Reserveren kan via 020-6450439; [email protected] of via www.amstelveenspoppentheater.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:‘Centrale Geheimen Bank’ in poppentheater
Lees ook:Heldhaftig in Amstelveens Poppentheater
Lees ook:Amstelveens Poppentheater opent seizoen met Barbie-Rama
Lees ook:Kerstavontuur met kabouters in poppentheater
Lees ook:Cabaret met poppen en zondagochtend voorstelling in Ppppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.