Cabaret met poppen en zondagochtend voorstelling in Ppppentheater

Poppentheatercabaret

‘Poppentheatercabaret’ heet de voorstelling die Koos Wieman laat zien en horen op zaterdagavond 1 oktober (19.30 uur) in het Amstelveens Poppentheater, voor iedereen van zes jaar en ouder.  De volgende ochtend (zondag 2 oktober) om 10.30 uur brengt Ellen Smets theater voor de kleintjes vanaf 2 jaar in de voorstelling ‘Kip, ik heb je’. Wieman gunt zaterdag het publiek op een grappige manier een kijkje achter de schermen van het poppentheater in al zijn vormen. Hoewel de illusie van het poppentheater uit de doeken wordt gedaan, vangt hij die ook weer terug als de poppen zich zelf met de voorstelling gaan bemoeien. Een uurtje lachen!

In ‘Kip, ik heb je’ gaat het over boertje Teun en haar maatje Suus, die de kleintjes  meenemen op een muzikale ontdekkingsreis naar het platteland.

Kip ik heb je

Ellen Smets maakt sinds 1997 theatervoorstellingen voor jonge kinderen en kiest daarbij voor een fysieke, humoristische stijl met weinig woorden. Door de mix van diverse disciplines als dans, theater, clownerie en poppenspel ontstaat poëtisch en beeldend theater. Haar voorstellingen zijn erg geliefd in binnen- en buitenland. www.ellensmetstheater.nl. Toegangsprijs per voorstelling  € 8,50. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nl

Lees ook:Spel met weinig woorden in Poppentheater
Lees ook:‘Kip ik heb je’ in Poppentheater
Lees ook:Peuterweekend in Poppentheater
Lees ook:Varkensweekend in poppentheater
Lees ook:Sinterklaas voorstelling in Poppentheater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.