Koningsnacht met DJ’s in P60

Logo P60In de Koningsnacht (26 april) vindt van 22.00 uur af in P60 de première plaats van het nieuwe, techno concept CONE: alle artiesten (DJ’s) draaien uitsluitend met vinyl of zetten een echte live set neer. Door deze combinatie van vinyl, live performances, uitgebreide visuele videobeelden en lichtshows ontstaat volgens het poppodium een unieke variatie en perfecte balans in muziek.

Oliver Kucera doet een echte live zet doen met diverse analoge hardware. Hij heeft menig optreden op zijn naam staan; Awakenings, Decibel Outdoor en locaties zoals Factory 010, Poema, Waterfront, Tresor en Stubnitz. Daarnaast heeft hij vele eigen producties en remixen op zijn naam staan. In mei dit jaar verschijnt zijn Spaceprobe EP op het bekende Djax-Up-Beats van Miss Djax.

De DJ / producer Jack Wax uit Eindhoven is label eigenaar van Flatlife records en oprichter van de Pro Techno feesten. Hij treedt meer internationaal op dan in eigen land. Speciaal voor Cone en Koningsavond is hij in Amstelveen bij Cone om een exclusieve vinyl set te verzorgen.

Oprichter JP LoneStriker van Rebellion maakt deel uit van de beruchte HQ en Dance Valley bemanning en hielp met de bouw van de Amsterdamse House scene tot wat het nu is. Stond onlangs nog op Welcome to the Future Festival en Secret Garden Festival.

Nomar is een DJ die altijd trouw bleef aan het vinyl. Hij was jarenlang actief in Mazzo Amsterdam, en won in 2007 de TWSTd DJ Contest in een uitverkocht Paradiso.

Esmo leerde al vroeg de fijne kneepjes van vinyl mixen en was ten tijde van de oude Acid house te vinden op de vele feesten. Met een eigen radioprogramma Van Dijk bij Radio Octaaf en jarenlange ervaring met draaien in de bekendere clubs in Haarlem en diverse techno festivals als Gain en TNIDS is hij begonnen aan een nieuw avontuur: medeorganisator van Cone en mede-eigenaar van Radual.

Cone is onderdeel van Radual Events en opgericht door DJ’s Esmo en Nomar om de behoefte aan een unieke techno avond te realiseren.

 

 

Lees ook:Try out ‘De Sluwe Vos’ in P60
Lees ook:Funky Cat in juni weer in P60
Lees ook:Jamaicaanse reggae sluit zomer P60 af
Lees ook:‘Goedgekeurd’ feest in P60
Lees ook:‘Kerst met André Rieu’ in Cinema Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.