Jeugdmusical ‘Koning Arthur’in schouwburg

W-23-4-Koning-ArthurKoning Arthur’, de nieuwe avontuurlijke familiemusical van Theater Terra, is op zondag 20 maart om 15.00 uur te zien in Schouwburg Amstelveen. De jeugdvoorstelling is gebaseerd op het magische sprookje van Koning Arthur, een historisch verhaal waar de meeste mensen bekend mee zijn.

Een betoverende voorstelling vol ridders, tovenaars en prinsessen, geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Een verhaal over het Engelse volk, dat al jaren verlangt naar een koning. Volgens een legende kan er in hun land pas iemand gekroond worden, wanneer het hem lukt om een betoverd zwaard uit een rots los te trekken. Als de jonge Arthur daar moeiteloos in slaagt, begint een groot avontuur. Met hulp van de tovenaar Merlijn en de ridders van de ronde tafel zou Arthur weleens de grootste koning ooit kunnen worden.

Met Jason de Ridder, Job Bovelander, Dennis Willekens, Babbe Groenhagen en Maud Schoonen.

Theater Terra maakt al bijna 40 jaar zeer familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in de Nederlandse en Vlaamse schouwburgen. Daarnaast hebben voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld gespeeld, onder andere in de Verenigde Staten (inclusief Broadway), Canada, Japan en China. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn onder andere Kikker, Dolfje Weerwolfje, Koning van Katoren, Koekeloere, Dribbel, Kikker is jarig en Ali Baba en de 40 rovers. Naast Koning Arthur, brengt Terra nu ook de familievoorstelling Raad eens hoeveel ik van je hou. De voorstellingen van Theater Terra zijn mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten.

Script: Marc Veerkamp & Sytze Schalk. Muziek: Fons Merkies & Floris Verbeij. Regie: Domenico Mertens. Decor-, Poppen- & Kostuumontwerp: Joris van Veldhoven. Lichtontwerp: Mike den Ottolander. Geluidsontwerp: Erwin van den Broek. Technische Supervisie: Peter Peereboom. Productieleider: Lisette Koperdraat. Producent: Michiel Morssinkhof.

 

Lees ook:Alia Baba en 40 rovers in Schouwburg
Lees ook:Hazeltje en Grote Haas in Schouwburg
Lees ook:Familievoorstelling ‘Welterusten, kleine beer’
Lees ook:Familiemusical ‘Kikker is jarig’ in schouwburg
Lees ook:Familievoorstelling ‘De Kabouter’ in schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.