Hazeltje en Grote Haas in Schouwburg

Hazeltje en Grote Haas komen naar Amstelveen. De familievoorstelling ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ van Theater Terra is namelijk op zondag 3 april te zien in de schouwburg aan het Stadsplein. De voorstelling is geschikt voor iedereen van 4 jaar en ouder.

Theater Terra is bekend van onder andere Kikker is Jarig, Dribbel, Koning van Katoren en Ali Baba en de 40 rovers. Nu dus het Nederlandse theaterdebuut van Hazeltje en Grote Haas. In ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ komen de personages uit de bekende boekjes van Sam McBratney en Anita Jeram – en de gelijknamige tv-serie – tot leven in het theater.

Hazeltje en Grote Haas houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies, is niet makkelijk te meten. Tijdens de lente, zomer, herfst en winter probeert Hazeltje iets héél belangrijks te vertellen aan Grote Haas: Raad eens hoeveel ik van je hou? Na dit avontuur heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem voorzichtig in zijn bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘Ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’ Hazeltje en Grote Haas springen, klimmen en zwieren om te laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Met Dick Feld, Eric-Jan Lens, Wesley de Ridder en Sanne Franssen.

Theater Terra maakt al bijna 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in de Nederlandse en Vlaamse schouwburgen. Daarnaast hebben voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld gespeeld, onder andere in de Verenigde Staten (inclusief Broadway), Canada, Japan en China.

 

 

Lees ook:Familievoorstelling ‘Welterusten, kleine beer’
Lees ook:Familievoorstelling ‘De Kabouter’ in schouwburg
Lees ook:Familiemusical ‘Kikker is jarig’ in schouwburg
Lees ook:‘Koekeloere’ in de schouwburg
Lees ook:Theater Terramr Mr. Finney in schouwburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.