Iba Mahr met reggae in P60

Reggaefans kunnen in P60 zaterdag 26 maart (21:30 uur) genieten van een jonge Jamaicaanse artiest. Samen met tijdgenoten Kabaka Pyramid, Chronixx, Protoje en Jesse Royal brengt Iba Mahr de reggae wereldwijd naar de mainstream.

In 2015 kwam zijn 15 nummers tellende debuutalbum ‘Diamond Sox’ uit, waarop hij heeft samengewerkt met o.a. Tarrus Riley, Dean Fraser, Capleton en Jah9. Voor de titeltrack ‘Diamond Sox’ ontving hij samen met Notis de prestigieuze JaRIA Honour Award in de categorie ‘Song Of The Year’. In P60 laat hij hits horen als ‘Love You Girl’, ‘Great Is H.I.M’, ‘Let Jah Lead The Way’ en natuurlijk ‘Diamond Sox.’ Iba Mahr treedt op met The Harar Band. Vooraf kun kan het publiek zich opwarmen met DJ Rowstone.

 

 

Lees ook:Reggae met Iba MaHr in P60
Lees ook:Waardering voor Japans bedrijf
Lees ook:Matt Schofield en John F. Klaver in P60
Lees ook:Colin Blunstone in P60
Lees ook:Night Flight to Rio in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.