Waardering voor Japans bedrijf

Als uiting van waardering voor het Japanse bedrijfsleven in Nederland reikt DUJAT (Dutch Japan Trade Foundation) samen met de NFIA (Netherlands Foreign Investment Agency) 2-jaarlijks de Deshima award uit. Op 14 december jl. ontving het Amstelveense bedrijf MCLS Europe BV in de categorie ‘nieuwkomers’ deze award in aanwezigheid van Burgemeester Bas Eenhoorn en wethouder Economische zaken Maaike Veeningen(D66) van de gemeente Amstelveen. De award werd uitgereikt aan de directeur van MCLS Europe BV de heer Blair Collins.

 

 

Lees ook:Vorig jaar 10 internationale bedrijven naar AV
Lees ook:Vier prijzen voor amateurkunst
Lees ook:Veeningen weer lijsttrekker D66 Amstelveen
Lees ook:Japans voetbaltoernooi
Lees ook:Finale Ondernemer van het Jaar bij KPMG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.