Japans duo Adams in P60

Logo P60De Japanse duo ADAMS speelde in 2014 voor het laatst in P60 en komt op 3 december (20.00 uur) terug in verband met zijn nieuwe dubbel CD ‘Original Love’, die eind 2015 wordt uitgebracht.

ADAMS beschrijft zichzelf als een “neosexual” rock duo dat het thema van ultieme liefde zonder de conventionele geslachtsbeperkingen integreert in teksten, video’s en live optredens.

‘Original Love’ is voor de helft een ‘best of’ album, de andere helft bevat geheel nieuwe nummers en remixes van eerdere hits. De cd werd geproduceerd door Shota Yokoyama (HIGHFeeL) en is in samenwerking met drie andere Japanse artiesten tot stand gekomen.

Zoals gewoonlijk zijn er speciale VIP tickets te koop via het management van de band. Met een VIP ticket krijgt men eerder toegang tot de zaal voor een Meet & Greet, foto met de bandleden en een verrassingscadeau. De VIP tickets zijn geen entreebewijs, men moet daarnaast nog een reguliere ticket van P60 kopen. VIP tickets zijn gelimiteerd verkrijgbaar op de site van HIGHFeeL.

 

 

Lees ook:Tachtiger Jaren Feest in P60
Lees ook:Japanse post-punk groep Plasticzooms in P60
Lees ook:Duo White Miles in P60
Lees ook:Zomerhits uit 80′s en 90′s in P60
Lees ook:Dutch Ska Express presenteert CD in P60

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.